Egyéni órák

Az egyéni angoltanulás népszerűségének számos oka van. Nézzük, miért érdemes ezt az óratípust választanod!​

  • Az egyéni órák során csak rád figyelek. Azonnal reagálni tudok arra, amit mondasz, rögtön meg tudom válaszolni a kérdéseidet, és mindig megvárom, míg végzel egy feladattal, vagy befejezed a mondandódat.

  • Az órákat 100%-ig rád és a céljaidra szabom. Az anyag mindig pontosan a te szintednek megfelelő, a feladatok pedig igazodnak a személyiségedhez. Szereted a kommunikatív játékokat? Rágyúrnál a hallott szöveg értésére? Motivál a számonkérés? Van egy kedvenc feladattípusod? Csak szólj, és az órák tervezésekor maximálisan figyelembe veszem a kéréseidet!

  • Te határozod meg a haladási ütemet. Az anyaggal csak akkor megyünk tovább, amikor már megértetted, mert ez a lényeg, nem pedig az, hogy kipipáljunk egy újabb fejezetet a könyvben. 

  • Az órákon muszáj megszólalnod angolul, így gyors fejlődést érhetsz el. Az idegen nyelv használata készség, amit csak gyakorlással sajátíthatsz el, ezért nagy előny, hogy az egyéni órán nem adhatod át a szót senkinek, neked kell beszélned. Ez elsőre ijesztő lehet, de hamar rá fogsz jönni, hogy mennyire előrelendíti az angoltudásodat a nyelv aktív használata.

  • Az órákon feldolgozhatunk az érdeklődési körödnek megfelelő témákat. Van egy különleges hobbid, láttál egy jó filmet, vagy történt veled valami érdekes? Mesélj róla angolul! Meglátod, mennyivel hatékonyabb a nyelvtanulás, ha közben olyan témákról van szó, amelyek érdekelnek téged.

  • Az időpont kiválasztásánál nem kell alkalmazkodnod csoporttársakhoz, így akkor jöhetsz órára, amikor neked a legjobban megfelel. Az sem akadály, ha változik az időbeosztásod, mert a szabad időpontok közül mindig kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt.

Ha úgy érzed, hogy ki szeretnéd használni az egyéni órák előnyeit, ne habozz, jelentkezz még ma!