Online órák

Az online órák népszerűsége az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt. Sokan vannak azok, akik előszőr kényszerűségből kezdtek el online tanulni, de rájöttek, hogy ez a tanulási mód éppen olyan hatékony, mint a személyes órák. Nem is csoda, hogy egyre többen választják a nyelvtanulásnak ezt a kényelmes és időtakarékos módját, hiszen az online órák rendelkeznek az egyéni órák minden előnyével, de ezen felül további érvek is szólnak mellette.

  • A távolság nem jelent akadályt. Akkor is részt vehetsz az órákon, ha Szombathely messze van neked. Akár a világ másik feléről is! 

  • Akkor is beiktathatod az angoltanulást a napirendedbe, ha nagyon elfoglalt vagy, és nem érsz rá az óra helyszínére utazni. Így értékes időt spórolhatsz meg, amit ​egyéb teendőidre fordíthatsz.

  • Az órán akár az otthonod kényelmében is részt vehetsz. Kapj fel egy melegítőnadrágot, készíts be egy csésze kávét, helyezkedj el a legkényelmesebb foteledben, és már kezdődhet is az óra! 

  • Az online tanulás teljesen biztonságos, nem kaphatsz el vagy adhatsz át közben semmilyen betegséget, de mégis megmarad a személyes kapcsolat élménye, hiszen webkamerán keresztül ugyanúgy láthatjuk egymást , mint a személyes órák esetén. 

Ha úgy érzed, az online tanulást neked találták ki, jelentkezz!