Óratípusok

Egyéni órák

Az egyéni órákon te vagy a főszereplő! Nem véletlenül olyan népszerű ez a tanulási forma, hiszen számtalan érv szól mellette. Ha kíváncsi vagy, hogy mit adhat neked az egyéni óra, olvass tovább! Ha pedig már tudod, hogy ez a neked való óratípus, jelentkezz, és kezdj el száguldani a céljaid felé!

Online órák

Az interneten vásárolsz, tájékozódsz, levelezel, játszol.... Éppen angolul tanulni ne tudnál online? Ötvözd az egyéni órák hatékonyságát az online tanulás előnyeivel, és érd el a céljaidat kényelmesen! Ha érdekel, hogy miért érdemes ezt az óratípust választanod, olvass tovább! Ha pedig úgy érzed, hogy az online tanulás a legmegfelelőbb számodra, ne habozz, jelentkezz!

Kiscsoportos órák (2-6 fő)

Szereted megosztani az élményeket másokkal? Az angoltanulás is lehet élmény, ha jó társaságban, jó hangulatban telnek az órák. Ráadásul a csoportos tanulásnak vannak olyan előnyei, amelyeket rendkívül hatékonyan ki lehet használni a gyors fejlődés elérése érdekében. Ha tudni szeretnéd, hogy miben nyújt többet a csoportos tanfolyam az egyéni tanuláshoz képest, kattints!