Az angol nyelv mára a mindennapok részévé vált. Az, hogy itt vagy, azt jelenti, hogy Neked is fontos az angol, de segítségre van szükséged a fejlődésben. Jó hírem van: az első lépést már meg is tetted azzal, hogy elkezdtél angoltanárt keresni! Olvass tovább, hogy megtudd, kell-e tovább keresgélned, vagy végre megtaláltad-e a számodra ideális megoldást.

Miben tudok neked segíteni? Ha a célod...

Magabiztos kommunikáció

Általános nyelvfejlesztő órák keretében a legmodernebb kommunikációs nyelvoktatási módszerek alkalmazásával segítek a beszédkészséged, az íráskészséged, a hallott és írott szövegértésed fejlesztésében teljesen kezdő szinttől felsőfokig (A1-C2).

Nyelvvizsga vagy érettségi

A nyelvi készségeid szintrehozása mellett a vizsga típusfeladatait is begyakoroljuk, így biztosan nem ér meglepetés a vizsgán, és magabiztosan mutathatod meg, mit tudsz.

Angol kommunikáció a munkahelyeden

Megtanulhatod, hogyan vegyél részt a külföldi kollégákkal való társalgásban, hogyan tarts prezentációt vagy fejtsd ki a véleményedet egy megbeszélés során.

Angol nyelvű állásinterjú

Segítek összeállítani az önélterajzodat és begyakorolni a tipikus interjúkérdéseket, hogy nagyobb eséllyel szerezd meg álmaid munkáját.

Külföldi utazás

Elsajátíthatod és begyakorolhatod az utazás során előforduló tipikus szituációk szókincsét, hogy nyugodtan elengedhesd magad, és bármilyen váratlan helyzetben megálld a helyed.

Miért engem válassz? Mert...

A hangsúlyt a nyelv használatára helyezem; nálam már az első órán meg fogsz szólalni angolul (akkor is, ha teljesen kezdő vagy     ).

Az órákat 100%-ig rád és az igényeidre szabom. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az órákon oldott légkörben, jó hangulatban, szorongás nélkül tanulhass.

A személyes órákat Szombathely központjában, kényelmes irodában tartom.

Online is tanulhatsz velem, így a távolság sem jelenthet akadályt.

Alkalmazkodom a beosztásodhoz: a szabad időpontok közül online foglalhatod le a számodra legmegfelelőbbet, akár több hétre előre

Miért bízz meg bennem? Mert...

Angoltanári diplomával rendelkezem, amelyet az ELTE tanári mesterképzésén szereztem 2016-ban.

A diploma megszerzése után Magyarország egyik legjobb és legnagyobb nyelviskolájában, a budapesti Katedra Nyelviskolában tartottam egyéni és csoportos nyelvtanfolyamokat.

Nemzetközi tapasztalattal is rendelkezem: Indonéziában, Padangban tanítottam egyéni tanulókat és nyelviskolai csoportokat.

Logopit_1515069187058.png

Már kilenc éve dolgozom angol magántanárként, 2018 februárjában pedig elindítottam saját magántanári vállalkozásomat, és azóta az AngolUniverzum tanáraként segítek a hozzád hasonló tanulóknak elérni az angol nyelvvel kapcsolatos céljaikat.

A nyelvvizsgára és érettségire felkészített tanulóim mind sikeres vizsgát tettek.

Ugye, meggyőztelek, hogy Neked is tudok segíteni? Várom a jelentkezésedet!